Over Ons

Sterveer Entertainment is een Entertainment bedrijf dat is opgericht in 2019. Bij Sterveer Entertainment ontwikkelen we entertainment en voorstellingen. Hiervoor heb je veel creativiteit nodig en daarvoor hebben wij ons creatieve brein Sylvester Oosterveer.

Afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in de entertainment industrie. Zo is hij entertainer geweest in Attractie & Vakantiepark Slagharen en heeft hij veel ervaring op gedaan met bedrijfsvoorstellingen bij Sint Op Zijn Best. Momenteel is hij afstuderende aan een acteurs opleiding. Door de jaren heen heeft hij veel dingen bedacht en deze creatieve plannen zaten al vanaf jongs af aan in hem. Toen hij nog maar 11 jaar was ontwikkelde hij al zijn eigen theater voorstellingen voor zijn vrienden en familie. Al gauw wist hij wat hij wilde worden: Acteur! Na de basisschool hield het niet op. Hij kwam in een kunstklas op zijn middelbare school en ook speelde hij hier musicals. Na zijn middelbare schooltijd ging hij door naar het ROC Tilburg. Hier zit hij momenteel in zijn afstudeerjaar van de opleiding acteur. 

‘Met Sterveer Entertainment willen we dat mensen gaan stralen. Hiervoor hebben we een aantal eisen waaraan ons entertainment moet voldoen. Zo moet het professioneel zijn, kwalitatief hoog en we willen mensen een lach op hun gezicht brengen.’ Aldus Sylvester

Sylvester Oosterveer

Copyright 2023 © Sterveer Entertainment